Un nou tramvai colorat pe străzile Clujului Reviewed by CD on . Al patrulea tramvai pictat de artiști la Cluj circulă, de luni - 5 martie 2018, pe străzile orașului. Acest nou proiect de artă stradală este realizat prin Fond Al patrulea tramvai pictat de artiști la Cluj circulă, de luni - 5 martie 2018, pe străzile orașului. Acest nou proiect de artă stradală este realizat prin Fond Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un nou tramvai colorat pe străzile Clujului

Un nou tramvai colorat pe străzile Clujului

Un nou tramvai colorat pe străzile Clujului

Al patrulea tramvai pictat de artiști la Cluj circulă, de luni – 5 martie 2018, pe străzile orașului. Acest nou proiect de artă stradală este realizat prin Fondul Jazz in the Park, de echipa festivalului clujean cu același nume.

Lucrarea artistului IRLO este o continuare a „Galerie de artă pe roți”, proiect inițiat de artiștii cunoscuți clujenilor sub numele de Ocu și Kero și sprijinit de Primăria Cluj-Napoca în 2016. De asemenea, continuă proiectele susținute de public prin vot în cadrul proceselor participative pentru tineret organizate în trecut la Cluj, sub egida Com’ON Cluj-Napoca.

Primul tramvai colorat, un simbol al deschiderii orașului față de creativitatea și nevoile tinerilor, a fost realizat în cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Fiecare dintre proiectele menționate mai sus au fost create pentru comunitate și susținute, prin variate mecanisme participative, de catre cetațenii orașului nostru. Primăria Cluj-Napoca va continua să suțină astfel de proiecte, care aduc culoare orașului și încurajează participarea, creativitatea, deschiderea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus