Untold și Cluj Arena au mai scris o filă din povestea nespusă Reviewed by CD on . Cel mai așteptat eveniment al anului la Cluj - Festivalul Untold, ediția 2017, a mai adăugat o filă la istoria ,,poveștii nespuse”, alături de cele mai importan Cel mai așteptat eveniment al anului la Cluj - Festivalul Untold, ediția 2017, a mai adăugat o filă la istoria ,,poveștii nespuse”, alături de cele mai importan Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Untold și Cluj Arena au mai scris o filă din povestea nespusă

Untold și Cluj Arena au mai scris o filă din povestea nespusă

Untold și Cluj Arena au mai scris o filă din povestea nespusă

Cel mai așteptat eveniment al anului la Cluj – Festivalul Untold, ediția 2017, a mai adăugat o filă la istoria ,,poveștii nespuse”, alături de cele mai importante nume ale muzicii electronice mondiale.
Ajuns la cea de-a treia ediție, Untold a scris istorie și în acest an alături de sutele de mii de participanți care au ajuns pe stadionul Cluj Arena și pe celelalte nouă scene ale festivalului. Timp de patru zile, 200 de artiști au performat pe aproximativ 230.000 de metri pătrați de scenă, la al căror design personalizat și-au adus aportul sute de arhitecți, ingineri, ilustratori și tehnicieni. De departe, cea mai impresionantă scenă a fost cea principală de pe Cluj-Arena („Cuibul Dragonului”), aceasta fiind și-n acest an cea mai mare platformă de profil edificată până acum România, ale cărei dimensiuni au generat noi recorduri: 100 de metri lățime și peste 35 de metri înălțime.
,,Timp de patru zile, Clujul a fost destinația de vacanță preferată de turiștii de toate vârstele, din toate colțurile lumii, dar și pentru artiști români și internaționali, deopotrivă. Împreună am dat viață acestei ,,povești nespuse” – Untold 2017, Cluj Arena oferind, și de această dată, toate condițiile necesare desfășurării unui eveniment de asemenea amploare. Pentru moment distracția s-a încheiat, însă așteptăm cu nerăbdare surprizele următoarei ediții a celui mai iubit festival, când vom scrie o nouă pagină din această poveste.”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.
Printre numele de seamă care au concertat la ediția din acest an s-au numărat: Armin van Buuren, Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Dubfire, Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon sau Hurts.
Organizatorii Untold au raportat cifre record de participanți și în acest an: peste 76.000 de participanți în prima zi, joi, 3 august 2017, 82.000, vineri, 4 august, 90.000 de participanți, sâmbătă, 5 august, respectiv cca. 100.000, în ultima noapte de spectacol.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus