Vezi programul meciurilor din cadrul EUROBASKET 2017. Grupa C se va desfășura la Cluj Napoca (1-7 septembrie) Reviewed by CD on . • Meciurile din Grupa C care se vor juca în România vor avea loc în perioada vineri, 1 septembrie – joi, 7 septembrie 2017 • Timp de 5 zile,cu câte 3 meciuri pe • Meciurile din Grupa C care se vor juca în România vor avea loc în perioada vineri, 1 septembrie – joi, 7 septembrie 2017 • Timp de 5 zile,cu câte 3 meciuri pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vezi programul meciurilor din cadrul EUROBASKET 2017. Grupa C se va desfășura la Cluj Napoca (1-7 septembrie)

Vezi programul meciurilor din cadrul EUROBASKET 2017. Grupa C se va desfășura la Cluj Napoca (1-7 septembrie)

Vezi programul meciurilor din cadrul EUROBASKET 2017. Grupa C se va desfășura la Cluj Napoca (1-7 septembrie)

• Meciurile din Grupa C care se vor juca în România vor avea loc în perioada vineri, 1 septembrie – joi, 7 septembrie 2017
• Timp de 5 zile,cu câte 3 meciuri pe zi, România devine una dintre capitalele europene ale baschetului, aducând alături de Vulturi pe Spania – campioană europeană en-titre, Croația – dublă medaliată cu bronz la Campionatul European, Muntenegru, Cehia și Ungaria.
• Peste 35.000 de bilete au fost deja cumpăratela ora actualăla meciurile din România de la FIBA Eurobasket 2017, cel mai mare eveniment sportiv ce va avea loc în țara noastră. Biletele la prețuri redusesunt disponibile pe www.eurobasket2017tickets.ro sau în rețelele Eventim, MyTicket și BLT.
București, 02 februarie 2017 – Federația Română de Baschet, organizator al FIBA EUROBASKET 2017 în România, anunțăprogramul oficial complet al meciurilorGrupei C din cadrul EUROBASKET 2017, care se vor juca în Cluj-Napoca.
Meciurile din România vor începe vineri, 1 septembrie 2017, la o zi după startul celor din Grupele A și B, și se vor încheia la finalul zilei de joi, 7 septembrie 2017.
Timp de cinci zile, românii vor putea vedea live din tribune Giganții Europei la baschet și să se bucure de un spectacol total în cadrul celui mai mare eveniment sportiv ceva avea loc în România, FIBA Eurobasket 2017. Alături de echipa României, „Vulturii”, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor juca Spania – campioană europeană en-titre, Croația – dublă medaliată cu bronz la Campionatul European,Muntenegru, Cehia și Ungaria.
Câte trei meciuri pe zi vor avea loc vineri (1 septembrie), sâmbătă (2 septembrie), luni (4 septembrie), marți (5 septembrie) și joi (7 septembrie). Meciurile vor începe în fiecare zi la orele 15:00, 17:45 și 20:00, iar în ultima zi, joi, 7 septembrie – la orele 14:30, 17:15 și 20:45.
• Vineri, 1 septembrie, Ungaria va juca împotriva Croației, Muntenegru va înfrunta campioana europeană Spania,iar România se va lupta cu Cehia.
• Sâmbătă, 2 septembrie,vor avea loc meciurile dintreMuntenegru – Ungaria, Cehia – Spania, iar România va înfrunta Croația, dubla medaliată cu bronz la Campionatul European.
• Luni, 4 septembrie, spectacolul va fi asigurat de Ungaria – Cehia, Muntenegru – Croația, iar campioana en-titreSpania va juca împotriva României.
• Marți, 5 septembrie, meciurile se vor disputa între Cehia – Muntenegru, Croația – Spania, iar România va întâlni Ungaria.
• Joi, 7 septembrie, lupta va continua cu Cehia – Croația, Ungaria – Spania, iar Muntenegru va juca împotriva României.
Cele mai bune patru echipe din Grupă vor merge mai departe în Turcia, la Istanbul, unde vor avea loc optimile de finală. Finala se va desfășura în Turcia, la Istanbul, pe 17 septembrie 2017.
FIBA EUROBASKET 2017 va avea loc pentru prima dată în istorie și în România și va fi cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră.
Românii pot cumpăra biletela prețuri reduse pe www.eurobasket2017tickets.roși în rețelele Eventim, MyTicket și BLT.Peste 35.000 de bilete au fost cumpărate la ora actuală.
FIBA EUROBASKET 2017 reprezintă un moment istoric pentru baschetul românesc, fiind pentru prima dată când echipa României va intra din nou pe teren după o absență de 30 de ani,să înfrunte giganții la cea mai importantă competiție europeană de baschet.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus