Consiliul Județean Cluj a găzduit conferința de prezentare a programelor Institutului Național de Administrație Reviewed by CD on . Consiliul Județean Cluj împreună cu Institutul Național de Administrație au organizat vineri, 8 iunie a.c, începând cu ora 11.00, în Sala Mare de Ședințe a foru Consiliul Județean Cluj împreună cu Institutul Național de Administrație au organizat vineri, 8 iunie a.c, începând cu ora 11.00, în Sala Mare de Ședințe a foru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consiliul Județean Cluj a găzduit conferința de prezentare a programelor Institutului Național de Administrație

Consiliul Județean Cluj a găzduit conferința de prezentare a programelor Institutului Național de Administrație

Consiliul Județean Cluj a găzduit conferința de prezentare a programelor Institutului Național de Administrație

Consiliul Județean Cluj împreună cu Institutul Național de Administrație au organizat vineri, 8 iunie a.c, începând cu ora 11.00, în Sala Mare de Ședințe a forului administrativ clujean, conferința de prezentare a ofertei programelor de formare continuă pentru anul 2018 a Institutului Național de Administrație (INA).
„O condiție esențială pentru o administrație de calitate și eficientă, în slujba cetățenilor, o reprezintă dezvoltarea unui corp al funcționarilor publici cu o foarte bună pregătire profesională și permanent conectați la bunele practici ale sistemelor administrative comparate” a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, în deschiderea conferinței.
În cadrul evenimentului, la care au participat reprezentanți ai instituțiilor și autorităților publice din regiunea de Nord-Vest a țării, președintele Institutului, domnul Pavel Năstase, împreună cu echipa Centrului teritorial de formare continuă pentru administrația publică au prezentat domeniile, programele de formare și tematicile aferente, metodele moderne utilizate și echipa de formatori. Tot cu acest prilej reprezentanții INA au furnizat informații detaliate referitoare la durată, locațiile de desfășurare, tarife și modalitatea de înscriere la programele de formare continuă.
La finele lunii mai a acestui an, a fost deschis oficial Institutul Național de Administrație. Cu acest prilej, a fost lansată oferta programelor de formare pentru anul în curs, ca parte a Campaniei naționale de promovare a Institutului, care continuă cu organizarea a șase conferințe regionale la nivelul centrelor teritoriale de formare continuă pentru administrația publică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus