Cum să obții un zâmbet impecabil într-un cabinet stomatologic

Cele mai eficiente 3 metode de protetică dentară Zâmbetul este accesoriul de nelipsit care ne poate ridica starea de spirit zi de zi. Are capacitatea de a trezi în noi bună dispoziție, optimism, fericire și nu numai. Un simplu zâmbet poate face diferența între o zi bună și una mai puțin bună.

Însă, cu toate acestea, există persoane care evită să zâmbească, de cele mai multe ori din cauză că se simt complexate de aspectul danturii lor. Din fericire, pentru orice problemă a dinților există o soluție în cadrul unui cabinet stomatologic. Indiferent dacă te confrunți cu o formă neuniformă a dinților sau cu dinți fisurați sau chiar lipsă, află în acest articol 3 metode eficiente de protetică dentară pe care le poți găsi în cadrul unui cabinet stomatologic.

 

Fațetele dentare

În cazul în care te confrunți cu o formă neuniformă sau cu dinți fisurați, poți lua în calcul apelarea la fațete dentare ca și soluție pentru obținerea unui zâmbet perfect. Aceste fațete dentare sunt practic niște lucrări protetice sub forma unor pelicule din ceramică. Lucrarea se aplică pe dinții frontali, cu scopul de a masca imperfecțiunile existente la nivelul danturii.

Procedura de aplicare a fațetelor dentare se recomandă în cazurile în care albirea profesională nu a oferit rezultatele dorite sau atunci când există fisuri sau o formă inestetică a dinților.

Coroanele dentare

Coroanele dentare reprezintă soluția ideală pentru restaurarea unui dinte deteriorat. O coroană dentară este o lucrare protetică prin care se „îmbracă” dintele afectat pentru a i se îmbunătăți aspectul și funcționalitatea.

Principalul beneficiu al coroanelor dentare este reprezentat de posibilitatea de a revitaliza dantura, chiar și în cazurile grave, salvând dintele deteriorat. Însă, dacă dintele lipsește sau rădăcina acestuia este afectată, medicul dentist va recomanda cea mai avansată tehnică de protetică dentară și anume un implant dentar.

Implantul dentar

Dacă te confrunți cu problema edentației, un implant dentar este cea mai bună alternativă pentru înlocuirea dinților lipsă din cadrul unul cabinet stomatologic.

Un implant dentar este un dispozitiv medical sub forma unui șurub care înlocuiește rădăcina naturală a unui dinte. Cu ajutorul acestuia, ai posibilitatea de a-ți restaura întreaga dantură,, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Avantajele unui implant dentar sunt numeroase. Aspectul natural pe care îl redă, împreună cu durata de viață îndelungată a acestuia sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să apelezi la această alternativă.

Pentru a obține un zâmbet de revistă, apelează cu încredere la un cabinet stomatologic și alege împreună cu medicul specialist metoda de protetică și estetică dentară potrivită ție.

Recomandari

Alte Articole