Marius Șumudică, reconfirmat în funcție de CFR Cluj

Înfrângerea cu 4-0 suferită în deplasare în fața echipei Steaua Roșie Belgrad (Serbia), în play-off-ul Europa League, a tulburat serios atmosfera la clubul CFR Cluj. Spiritele au fost inflamate și mai tare după declarațiile făcute după joc de antrenorul Marius Șumudică, indicând o ruptură între tehnician și vetaranii echipei.
Se pare că lucrurile au reintrat, însă, în normal la gruparea clujeană, care l-a reconfirmat în funcție pe Marius Șumudică prin intermediul unui comunicat de presă.

COMUNICAT DE PRESĂ
Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:
Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Șumudică.
Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiții europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obținute, performanță pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat.
De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat și nu există niciun fel de conflict între antrenor și jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ și toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câștigat de 4 ori consecutiv titlul de campioană.
Avem un lot valoros și numeric, dar și un antrenor cu multă experiență, însă, mai presus de toate, suntem o familie unită care va reuși să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcțiile.
În încheiere, vă asigurăm încă o dată că antrenorul Marius Șumudică are parte de toată susținerea conducerii clubului și a acționariatului.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole