OCTAVIAN C-TIN OANA: PNȚCD ÎNTRE SUPERMENI, ADEPȚII LUI BACHUS, DOLARI ȘI DEMISII !!

„La CNC-ul PNȚCD din 19.09.2015 – la care nu am fost prezent aflându-mă de pe 17 la ședința PPE în Bruxelles – s-a hotărât…și pot dovedi cu martori…doar suspendarea mea din funcția de Secretar internațional. Cu motive și acuzații ce nu corespund adevărului, eu neâncălcând statutul cu nimic. Că unii care se vor și dau ca profesori universitari deși ei sunt și la această vârstă „înaintată” doar șefi de lucrări sar la bătaie sub influența lui BACHUS simțindu-se ca și Președinte CNC PNȚCD ca și SUPERMAN – în speță Horea Dan – …..și atenție …. am fotografii și martori de la demonstrația de „SUPERMAN” a lui Horea Dan din ianuarie – și-au pierdut simțul rațiunii mai de mult ( BACHUS având la PNȚCD aprigi susținători pe funcții importante de conducere…dar despre asta altadată în scris sau în interviu TV) nu face decât să confirme existența unei trupe de conducere decadente la PNȚCD din care eu, nu am vrut să mai fac parte și cu atât mai mult să o reprezint la nivel europen respectiv PPE. Și mai interesant, este că eu – motivele le-am arătat în Demisia pe care o dau în reluare mai jos. Mi-am dat Demisia pe 26 Septembrie din PNȚCD iar onor „SUPERMAN” Horea da pe pagina clujeană PNȚCD Romania excluderea mea pe 1 Octombrie!! Ceva nu bate nu-i așa??

„Eu vorbesc de cele 12000 de dolari!! Sigur că foarte interesantă este vânzarea sediului din Clemenceu, care fără discuție, este extrem de dubioasă prin contracte de vânzare cumpărare cu intermediari din sânul partidului…foarte problematic….aici numai DNA poate descâlci….. a cele 12000 de dolari problema e simplă…clară ca lumina zilei…”

Sigur este că pe 1 Octombrie și-a înaintat Demisia din PNȚCD și Domnul Mioc George – demisie ținută încă la secret! Și-o fi dat demisia și din cauza celor 12000 de dolari date la rugămintea mea numitului George Dinescu Președinte PNȚCD judet Argeș și Vicepreședinte la nivel Național pentru sprijinirea organizării la Congresul de la Pitești?? Bani pentru care nu a primit chitanță -Dinescu la început la întrebările mele nerecunoscând nimic și întrebând dacă am eu sau/și George Mioc martori ca a primit banii! Președintele Pavelescu la atenționarea mea asupra ilegalității, mi-a replicat că nu este treaba mea!! Interesant nu?

Andreea POCOL

Recomandari

Alte Articole