Prima Liturghie oficiată de Mitropolitul Clujului în biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din cartierul Mănăștur Reviewed by CD on . Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, a binecuvântat duminică, 07 ianuarie 2018, de „Soborul Sfântului Prooroc Ioan Botezăt Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, a binecuvântat duminică, 07 ianuarie 2018, de „Soborul Sfântului Prooroc Ioan Botezăt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prima Liturghie oficiată de Mitropolitul Clujului în biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din cartierul Mănăștur

Prima Liturghie oficiată de Mitropolitul Clujului în biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din cartierul Mănăștur

Prima Liturghie oficiată de Mitropolitul Clujului în biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din cartierul Mănăștur

Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, a binecuvântat duminică, 07 ianuarie 2018, de „Soborul Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul”, lucrările realizate la biserica parohiei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

Înainte de slujba de binecuvântare, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a sfințit o troiță din marmură, închinată eroilor revoluției din 1989 și amplasată în fața locașului de cult.Apoi, după slujba de binecuvântare, Înaltpreasfinția Sa a săvârșit prima Sfântă Liturghie, în sobor de peste zece preoți și diaconi, printre care protopopul de Cluj I, părintele Dan Hognogi și protopopul de Cluj II, părintele Alexandru Ciui, în locașul de cult ce poartă hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, la care au participat numeroși credincioși, autorități locale, județene și centrale.

Pentru toate eforturile depuse în ridicarea bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, părintele paroh Vasile Raus a primit din partea Înaltpreasfințitul Părinte Andrei distinctia Crucea Arhierpiscopală.

Construcția bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca a început în anul 1990, iar în 1994 a fost finalizat demisolul, în care s-a slujit până astăzi. Biserica, de dimensiuni impresionante, situată pe strada Primăverii, este pregătită de pictură.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus