,,Te ştim chior dar nu şi surd, când strigăm salvează SMURD!” (VIDEO)

In a  treia zi de  proteste din 15 ianuarie 2012    clujenii   s-au adunat In Piata Libertatii, la inceput in jurul orei 15  depaseau cu putin 100 de personae ca mai spre seara  in jurul orei 17-19 ei au crescut ca numar  impartindu-se in mai multe grupuri protestind   atit in Piata Lucian Blaga  cit si Piata Avram Iancu .

Desi temperature a scazut odata cu lasarea serii  acestia nu au renuntat  ajungind  sa se adune circa   500- 800 de personae  .
Strazile vuiau de scandarile protestantiilor tineri si batrini  ce au marsaluit  scandind lozinci  inca neauzite pina in prezent.

Prin aceste lozinci clujenii din nou  si -au aratat atit ironia cit si ura fata de presedinte pentru proiectul luat in dezbaterea privind  sanatatea, proiect prezentat si asumat de presedintele Traian Basescu in care ne propune o comunicare  cu politicianul  asa cum am aratat  in articolul recent din 14 ianuarie.

 

Dezbaterile specialistilor pe acest proiect arata ca acesta v-a oferi   oamenilor politici cu  bani posteritate acestora  in sistemul  sanitar ce-i  face importanti  pentru  a deregla normalitatea .
Oligarhia specifica acestei  democratii a noastre a creeat, ”statul mafiot “ a personajelor ce au bani si intra in politica .Acestia vin cu atita dezinvoltura si promit imbunatatirea sistemului sanitar, ce de fapt specialistul  Dr. Raed Arafat   contesta ,infirma  ca  proiectul va da rezultat.

Ştefan Mleşniţă

Recomandari

Alte Articole