156 de misiuni pentru pompierii clujeni în ultimul weekend

Pompierii clujeni au desfășurat 156 de misiuni în perioada 02-04 februarie 2024. Dintre acestea, 33 au fost intervenții la accidente rutiere, incendii sau pentru readucerea stării de normalitate. De asemenea, echipajele SMURD au gestionat 123 de cazuri medicale.

Printre cele mai importante misiuni, amintim accidentele petrecute succesiv în seara zilei de sâmbătă, 03 februarie, pe strada Avram Iancu din comuna Florești. Echipajele de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Prima solicitare a venit la ora 19:50, iar în accident au fost implicate două autoturisme și o motocicletă. A rezultat o singură victimă transportată la spital, fiind vorba despre conducătorul motocicletei. În al doilea accident, petrecut la câteva minute distanță, au rezultat doar pagube materiale, fiind implicate un autoturism și o autoutilitară.

Tot sâmbătă seara, pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Forțele noastre au găsit la fața locului un autoturism avariat, intrat în peretele unui transformator electric. De asemenea, în urma accidentului a fost avariat un alt autoturism parcat. Din fericire, nu au existat victime încarcerate. Doi bărbați de aproximativ 20 de ani au primit îngrijiri medicale, fiind ulterior transportați la spital de către echipajul SAJ.

De asemenea, pompierii de la Detașamentul Dej, alături de echipajul de scafandri de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, au efectuat sâmbătă și duminică o misiune de căutare în apropierea Municipiului Gherla, unde s-a raportat faptul că un bărbat ar fi căzut în Someș. Căutările au început încă de sâmbătă seara, în jurul orei 20:00 și au fost continuate duminică.

Recomandari

Alte Articole