Accident mortal în Bologa. Traficul este blocat (VIDEO)

În jurul orei nouă, o dubiță îmatriculată în Harghita a făcut o depășire neregulamentară intrând în coliziune cu un TIR înmatriculat în Turcia, acare venea din sens opus.

În urma impactului cele două vehicule au fost aruncate în afara părții carosabile. Din nefericire pasagerul de 31 de ani și șoferul de 51 de ani au decedat pe loc. Șoferul de origine turcă în vârstă de 59 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul a fost reluat după finalizarea cercetărilor.

”La data de 2 februarie a.c., in jurul orei 09.00 a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1-E60, în comuna Poieni, la km 538+600m.

Din activitățile de cercetare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o autoutilitară condusă din direcția Huedin spre Oradea, de un bărbat de 51 de ani, din județul Harghita, ar fi pătruns pe sensul opus de mers pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetățean de originie turcă, în vârstă 59 de ani.

În urma coliziunii, cele două autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile.

Echipajele din cadrul I.S.U Cluj au intervenit pentru descarcerarea victimelor aflate în autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 51 de ani și pasagerul în vârstă de 36 de ani, ambii din județul Harghita.

Din nefericire, aceștia au suferit leziuni grave în urma cărora a rezultat decesul.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul va fi blocat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc accidentul.

UPDATE

Din informațiile obținute ulterior de la fața locului, a rezultat că bărbatul aflat la volanul autoutilitarei implicate în accident ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, intrând astfel în coliziune cu ansamblul de vehicule.”  au transmis reprezentanții IPJ Cluj

 

”Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, între localitățile Huedin și Poieni. La fața locului intervin o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autocamion. La fața locului, echipajele au găsit un bărbat care prezintă leziuni incompatibile cu viața. În autoutilitară se află încarcerat un bărbat inconștient. De asemenea, un alt bărbat, conștient și cooperant, primește îngrijiri medicale.

Din păcate, și a doua victimă descarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. Revin cu imagini!

Conducătorul autotrenului va fi transportat la spital de către echipajul SAJ, fiind conștient și cooperant.”  au transmis reprezentanții ISU Cluj

 

 


sursa video: ISU Cluj

Recomandari

Alte Articole