Acţiune umanitară de Crăciun, organizată de Asociația CERT Transilvania

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, împreună cu vicepreşedintele Ioan Oleleu şi deputatul Elena Uioreanu, ajutaţi de o serie de voluntari, au participat duminică seara la acţiunea de pregătire a pachetelor donate de clujeni în cadrul acţiunii umanitare de Crăciun derulată de Asociaţia CERT Transilvania. Au fost pregătite 130 de pachete pentru vârstnici şi 50 pentru copii, acestea urmând a fi transportate spre destinatari sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 9:00.
„Am decis să mă implic în această campanie deoarece voluntarii de la CERT Transilvania nu se mulţumesc să adune donaţii de sărbători, ei sprijină familiile cu situaţie financiară precară tot timpul anului. Ei sunt mai buni nu doar de Crăciun, ei sunt extraordinari în fiecare zi a anului, fapt care m-a impresionat. Am vrut să dau o mână de ajutor, cred că orice gest contează, exemplul acestor oameni trebuie urmat de cât mai mulţi dintre noi”, a precizat Horea Uioreanu la finalul acţiunii.
Precizăm că Asociaţia CERT-Transilvania – Detaşamentul de intervenţie în caz de dezastre a derulat timp de trei zile a V-a ediţie a Campaniei Umanitare de Crăciun, obiectivul pentru această iarna fiind acela de a ajunge la 130 de familii aflate în situaţii grele din Munţii Apuseni. Pe parcursul celor 3 zile s-au adunat circa 1,5 tone alimente de bază (zahăr, ulei, făină albă, făină de mălai, fasole, orez etc.), precum şi rechizite, jucării şi dulciuri destinate copiilor. Tot în cadrul acţiunii, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a donat Asociaţiei CERT Transilvania 3.000 de lei, iar deputatul Elena Uioreanu a achiziţionat un televizor pentru o familie cu 9 copii căreia i s-a introdus curentul electric de curând.

Recomandari

Alte Articole