Arta de a fi fericit – CURCUBEU

Centrul Expozițional Expo Transilvania Cluj-Napoca a găzduit în perioada 15-17 iunie forumul regional al terapiilor alternative și complementare – ECOVITA

Echipa proiectului Curcubeu a fost prezentă la ECOVITA, unde a desfășurat ateliere de creativitate, joc, dans, dar și conferințe și workshopuri.

”Proiectul curcubeu a pornit de la o realitate pe care o trăim și care, pur și simplu, nu ne satisface”, spune Garvirlă Arion, co-responsabil al proiectului.

Această inițiativă vine în sprijinul oamenilor triști, care nu-și găsesc drumul în viață și este dedicată  părinților, copiilor și bunicilor. Echipa Curcubeu își propune să te învețe arta de a fi fericit.

 

Curcubeu funcționează după principiul ”noi toți una suntem”, adică fiecare în unicitatea lui, în valoarea lui esențială este invitat să vină în această comunitate, să pună tot ce are mai bun – cunoștiințe,. experiențe, abilități-, pentru a genera o comunitate a armoniei și a bucuriei. ”Avem nevoie de oameni bucuroși!”, aceasta este dorința echipei Curcubeu.

Oricine poate face parte din acest grup. În acest moment echipa însumează aproximativ 40 de membri și un nuceleu de 13 persoane care se ocupă full time de ceea ce înseamnă ridicare proiectului.

Dorind să experimenteze împreună cu ceilalalți bucuria de a fi, prin dans, conversații, muzică și jocuri în natură, CURCUBEU organizează tabere holistice de vacanță pentru copii: voinicei (cls. I-IV), îndrăzneți (cls. V-VII), exploratori (liceu).

Forumul ECOVITA a fost destinat celor preocupați de sănătate și educație personală, medicină și educație holistică.

 

Recomandari

Alte Articole