Aurul de la Campionatul Mondial de Karate a fost răsplătit de CJ

Consiliul Judeţean Cluj a premiat 13 elevi clujeni medaliaţi cu aur la Campionatul Mondial de Karate, organizat de Federaţia Internaţională de profil, în perioada 10-14 octombrie 2012, la Novi Sad, în Serbia.

La ceremonie a participat, alături de antrenorii acestor sportivi proveniţi de la cele 5 cluburi de karate din judeţ, şi consilierul judeţean Marius Bălaj, antrenor de karate şi director de marketing al Federaţiei Române de Karate. Nu în ultimul rând, Consiliul Judeţean l-a avut ca invitat de onoare pe domnul prof. dr. ing. Liviu Crişan, Preşedintele Federaţiei Române de Karate (F.R. W.K.C.) şi vicepreşedintele forului internaţional de profil, unul dintre artizanii rezultatelor remarcabile obţinute de sportivii clujeni.
Elevii premiaţi de presedintele Horea Uioreanu fac parte dintr-o delegaţie mult mai extinsă, de 200 de copii, pe care Federaţia Română de Karate i-a înscris în această competiţie. La finalul acestui eveniment de amploare, considerat de specialiştii în domeniu drept cel mai puternic campionat de karate din istoria federaţiei internaţionale, cu nu mai puţin de 1700 de sportivi participanţi provenind din 31 de ţări, delegaţia României a obţinut titlul mondial, cu cele mai multe medalii de aur câştigate – 29, din care jumătate au fost obţinute de merituoşii sportivi clujeni.
„După cum s-a putut observa deja, în ultima perioadă de timp Consiliul Judeţean a decis să premieze adevăratele valori ale judeţului nostru, vârfurile sportului clujean, acei sportivi care au făcut performanţă şi care au adus cinste şi onoare judeţului prin numeroasele titluri şi medalii pe care le-au obţinut la diferitele competiţiile naţionale şi internaţionale la care au participat. Ţin să felicit Federaţia Română de Karate, cluburile, antrenorii şi nu în ultimul rând părinţii acestor sportivi, care au reuşit, iată, să creeze cadrul optim pentru obţinerea de performanţe sportive de excepţie. Totodată, îi asigur pe practicanţii acestui sport şi nu numai că sprijinirea cluburilor şi a activităţilor sportive din judeţ, în special a celor capabile să conducă spre înalta performanţă, va primi atenţia cuvenită prin intermediul viitorului buget al forului administrativ judeţean”, a spus Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,  Horea Uioreanu.

La finalul ceremoniei, pe lângă diplomele de merit care certifică admiraţia şi recunoştinţa pe care judeţul Cluj le-o poartă acestor campioni, medaliaţilor cu aur din Serbia li s-a înmânat câte un pachet conţinând o serie de materiale de promovare ale obiectivelor turistice care aduc notorietate Clujului şi pe care aceştia, în calitatea deja exercitată de ambasadori ai judeţului, au misiunea să le facă cunoscute cu ocazia competiţiilor interne şi internaţionale la care vor participa de acum înainte.

Lista premianților:

ELEVI
Clubul Sportiv Politehnica Cluj-Napoca
Pintea Cristina
Vamos Aura
Vintu Luana
Dodoc Iulia
Repa Cosmin
Szabo Zsolt

Clubul Sportiv Hayasi Activ Floreşti
Balaur Andreea
Andrei Daniela
Udrea Răzvan
Morar Lavinia

Clubul Sportiv Samurai Turda
Bărbat Bianca

Clubul Sportiv Karate Club Turda
Pintea Ilinca

Clubul Sportiv Elite Martial Arts
Braica Crina

 

ANTRENORI
Clubul Sportiv Politehnica Cluj-Napoca
Eva Cherecheş
Teir Magdalena
Stanciu Cosmin

Clubul Sportiv Hayasi Activ Floreşti
Gherman Adrian

Clubul Sportiv Samurai Turda
Căţănaş Paul

Clubul Sportiv Karate Club Turda
Cucu Sever

Clubul Sportiv Elite Martial Arts
Mic Alexandru

Preşedintele Federaţiei Române de Karate
Prof. univ. dr. ing. Liviu Crişan

 

Recomandari

Alte Articole