Cluj Napoca: Spectacole gratuite pentru copiii cu nevoi speciale în cadrul programului „Săptămâna bunăvoinţei”

Cluj Napoca: Spectacole gratuite pentru copiii cu nevoi speciale în cadrul programului „Săptămâna bunăvoinţei”

Teatrul de Păpuşi „Puck”, instituţie de cultură subordonată Consiliului Judeţean Cluj, organizează cea de-a XII-a ediţie a programului „Săptămâna bunăvoinţei”.
Astfel, miercuri, 25 noiembrie, în cadrul programului “Săptămâna bunăvoinţei”, de la ora 10.00, elevii de la Şcoala Specială Gimnazială „Transilvania” din comuna Baciu vor putea viziona gratuit spectacolul interactiv de magie şi ventrilocie „Hocus Pocus”.
Joi, 26 noiembrie, de la ora 12:00, elevii Şcolii Speciale Gimnaziale “Kozmutza Flora” vor avea ocazia de a vedea reprezentaţia piesei „Elefănţelul curios” la sediul Teatrului “Puck” (spectacol în limba maghiară).
Reamintim în acest context faptul că manifestarea „Săptămâna bunăvoinţei” este o acţiune iniţiată de Teatrul „Puck” în anul 2004, în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj. Programul îşi propune, la fel ca în anii anteriori, să fie un gest cald de prietenie şi bunăvoinţă adresat copiilor cu nevoi speciale. Scopul acestui demers constă în promovarea toleranţei, empatiei, sprijinului şi atenţiei oferite persoanelor din categorii defavorizate, prin apel la actul artistic, ca mijloc de comunicare.

Recomandari

Alte Articole