Clujean reținut pentru violență în familie Reviewed by CD on . La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, j La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, j Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Clujean reținut pentru violență în familie

Clujean reținut pentru violență în familie

Clujean reținut pentru violență în familie

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. Acesta a încălcat ordinul de protecție provizoriu și ar fi agresat-o pe concubina acestuia – o femeie în vârstă de 33 de ani.

Bărbatul este reţinut şi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, nerespectare a hotărârii judecătorești și violență în familie constând în aceea că la data de 2 octombrie a.c. în urma emiterii unui ordin de protecțe provizoriu, bărbatul ar fi amenințat-o cu un cuțit și ar fi deposedat-o de telefonul mobil.

La expirarea perioadei de reținere cel în cauză urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Cluj-Napoca pentru a dispune o nouă masură preventivă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus