Concert extraordinar al Filarmonicii de Stat Transilvania cu ocazia Floriilor și a Sărbătorilor Pascale

Pentru a marca ziua Floriilor celebrată de creștinii ortodocși și Sărbătorile Pascale ale celor de religie catolică și reformată, duminică 12 aprilie a.c. Filarmonica de Stat ,,Transilvania” a susținut un concert extraordinar desfășurat în online.

Evenimentul a fost o dovadă incontestabilă a faptului că deși lumea celebrează anumite lucruri în momente diferite de timp, există anumite repere emoționale care unesc, printre ele numărându-se bucuria, speranța în mai bine și iubirea. Unitatea, una dintre cele mai puternice trăsături ale umanității, a fost punctul central care a dat naștere proiectului, dorința de a reuni oamenii, chiar și în mediul virtual, date fiind măsurile impuse de contextul actual.

Astfel, artiștii Filarmonicii și-au reunit forțele și au dăruit publicului un moment cu un mesaj puternic, transmis din tot ,,coEUr”-ul lor. ,,We Are the World”, prin vocile membrilor Corului instituției, au demonstrat, după trei săptămâni de sincronizare a vocilor din izolare, că oriunde ar fi și în orice condiții s-ar afla, muzica reunește.

Soliștii care au încântat publicul cu talentul lor au fost Mihai Damian, Madalina Ungur, Alexandra Burcă, Cîmpan Radu, Ruben Ciungan. Aranjamentul muzical a fost asigurat de Motocan Daniel, editarea și montajul audio – Mihai Damian, membru al Corului Filarmonicii de Stat ,,Transilvania”, iar editarea și montajul video – WE are Studio.

Recomandari

Alte Articole