Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj Reviewed by CD on . Dan Petrescu rămâne în continuare la CFR Cluj, echipă aflată pe locu 2 în campionat, la egalitate de puncte cu FCSB, echipă cu care se duelează pentru titlul de Dan Petrescu rămâne în continuare la CFR Cluj, echipă aflată pe locu 2 în campionat, la egalitate de puncte cu FCSB, echipă cu care se duelează pentru titlul de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu rămâne în continuare la CFR Cluj, echipă aflată pe locu 2 în campionat, la egalitate de puncte cu FCSB, echipă cu care se duelează pentru titlul de campioană în acest sezon.

“Datorită muncii de excepție depuse până acum la CFR, a rezultatelor și a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară.

Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu și vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite.

Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre și sperăm să avem parte de cât mai multe bucurii împreună!”, precizează clubul CFR Cluj, într-un comunicat de presă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus