Elena Uioreanu: Băișoara trebuie să fie pe harta turismului românesc!

Deputatul liberal Elena-Ramona Uioreanu a decis să sprijine proiectul Asociației TerraMont Carpați destinat marcării traseelor turistice din Stațiunea Băișoara, dat fiind faptul că demersul este menit să contribuie la dezvoltarea turismului în Colegiul 9 Cluj, pe care parlamentarul USL îl reprezintă în forul legislativ suprem al țării.

Elena-Ramona Uioreanu consideră firească implicarea sa activă în acest proiect, întrucât dezvoltarea turismului pe teritoriul Colegiului 9 Cluj este unul dintre obiectivele sale declarate în campania electorală.
Proiectul inițiat de Asociația TerraMont Carpați, susținut de deputatul Elena-Ramona Uioreanu, se derulează în perioada 1-14 iulie 2013 în Stațiunea Băișoara și vizează marcarea traseelor turistice Băișoara – Scărița Belioara și Băișoara – Moara de Pădure. Cele două trasee vor fi revizuite și marcate conform standardelor internaționale, de așa manieră încât să faciliteze accesul turiștilor români și străini în zonă, fără riscul de a se rătăci în lipsa unui ghid montan.
Prin amenajarea corespunzătoare a traseelor menționate, inițiatorii proiectului își doresc să ofere turiștilor oportunitatea de a descoperi o zonă pitorească și insuficient exploatata, în deplină siguranță. Lucrările de marcare a traseelor vor fi executate de echipe de voluntari, coordonate de membri ai Serviciului Public Județean Salvamont Cluj, iar materialele și logistica necesare acestei operațiuni vor fi asigurate de către deputatul liberal Elena-Ramona Uioreanu.
Despre implicarea sa în derularea proiectului Asociației TerraMont Carpați, Elena-Ramona Uioreanu spune: ”Îmi declar public susținerea pentru orice acțiune menită să contribuie la dezvoltarea turismului în Colegiul 9 Cluj, dat fiind faptul că este unul dintre obiectivele mele pentru acest mandat, pe care mi l-am asumat în campania electorală. Voi face în continuare demersuri ca localitățile de pe teritoriul Colegiului 9 Cluj să fie parte a unei zone turistice recunoscute la nivel național și european. Voi face un lobby susținut în acest sens la nivelul autorităților guvernamentale și voi vorbi peste tot despre potențialul turistic uriaș al zonei pe care o reprezint în Parlament.”

Recomandari

Alte Articole