Transylvania Open WTA250 se anunță a fi o competiție de nivel înalt, cu jucătoare de top mondial! Înscrierile pentru turneul de tenis s-au încheiat, iar tabloul principal include cinci jucătoare din top 30 mondial. Emma Răducanu (locul 22 WTA), noua senzație a tenisul mondial care a impresionat întreaga lume după ce a câștigat titlul de la US Open venind din calificări, va juca la Cluj! Tânăra de 18 ani va participa pentru prima dată la o competiție WTA în România, țara de origine a tatălui ei.
Favorita numărul 1 a turneului este dubla campioană de Grand Slam Simona Halep, una dintre jucătoarele despre care Emma a spus că a fost o inspirație pentru ea.La Transylvania Open s-ar putea să asistăm la prima întâlnire a celor două, în teren!După ce a fost mult timp cea mai bună jucătoare din lume, Simona se află acum pe locul 15 WTA și revine în forță în circuit, după o perioadă de recuperare.
Emma Răducanu, câștigătoarea US Open 2021:Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!
Cea de-a doua favorită a turneului, aflată înaintea Emmei Răducanu, este belgianca Elise Mertens (locul 18 WTA).Pe locul patru se găsește AnettKontaveit (locul 23 WTA). Estonianca a câștigat de curând turneul de la Ostrova, WTA500. Ea a învins-o în finală pe Maria Sakkari (locul 10 WTA). Pe tabloul principal al Transylvania Open WTA250 se mai află românca Irina-Camelia Begu (locul 58 WTA). Ultima jucătoare înscrisă care a intrat direct pe tabloul principal la simplu este Varvara Gracheva, locul 88 WTA. În total, 28 de jucătoare din top 100 WTA s-au înscris în turneu.
O altă prezență deosebită în cadrul Transylvania Open este Andrea Petkovic (locul 64 WTA), câștigătoarea turneului Winners Open WTA250, organizat în august la Cluj. Sportiva din Germania revine în Transilvania pentru a-și apăra titlul.
Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA250:Avem un tablou foarte puternic, iar competiția se anunță a fi una strânsă! Vom vedea cu siguranță niște meciuri memorabile. Sincer, la câte nume importante vor veni la Cluj, turneul din octombrie este unul de calibrul turneelor WTA500. Orice organizator de turneu și-ar dori să le aibă pe tablou pe Simona Halep și Emma Răducanu, iar publicul din România va avea o șansă unică de a le vedea pe teren. Le așteptăm cu mare drag pe toate jucătoarele înscrise la Transylvania Open, unde le pregătim multe surprize. Tenis, condimentat cu un strop de magie.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole