Felicitări pentru vicecampioanele clujence, Alina Dumitru și Corina Căprioriu

Horea Uioreanu felicită performanțele celor două sportive clujence, Alina Dumitru și Corina Căprioriu, medaliate cu argint la probele de judo, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, 2012. Președintele Consiliului Județean i-a transmis laude și antrenorului lotului olimpic de judo, Florin Bercea, un clujean care a avut un aport important în obținerea acestor succese.

În viziunea președintelui Horea Uioreanu, performanțele celor două vicecampioane olimpice confirmă prestigiul deosebit al școlii de judo din Cluj-Napoca.
”Mă bucură faptul că judeţul nostru a fost reprezentat cu succes la această competiţie sportivă de interes planetar şi sper ca şi ceilalţi sportivi clujeni angrenaţi în competiţie să realizeze performanţe notabile pentru imaginea sportului clujean şi românesc deopotrivă. Totodată, având în vedere performanţele deosebite obţinute şi merituosul rol de ambasador al judeţului asumat de toţi aceşti sportivi, voi propune plenului Consiliului Judeţean premierea lor ”, a mai spus Uioreanu.

De asemenea, Consiliul Judeţean Cluj salută performanţa remarcabilă a unui alt sportiv născut în Cluj – Răzvan Martin, care a obţinut medalia de bronz la haltere.

Judeţul Cluj mai este reprezentat la această Olimpiadă de alţi doi sportivi: Rareş Chintoan (lupte) şi Bianca Răzor (atletism).

Alinei Dumitru i se va acorda titlul de Cetățean de Onoare al județului Cluj, prin propunerea președintelui Horea Uioreanu. Acest titlu i se va acorda pentru întreaga activitate sportivă încununată cu numeroase titluri de campioană europeană şi mondială. Cariera Alinei Dumitru a culminat cu obţinerea, în anul 2008, la Olimpiada de la Beijing, a medaliei de aur, devenind astfel prima campioană olimpică din istoria judo-ului românesc.

foto: daylife

Recomandari

Alte Articole