Festivalul Peninsula vine la Cluj-Napoca!

Doua festivaluri in aer liber vor anima vara clujeana a anului 2013, doua branduri puternice care vin sa intareasca meritul de a detine titlul de Capitala Europeana de Tineret 2015.
Peninsula, care timp de 10 ani a adus in Romania atmosfera festivalurilor de muzica occidentale, se va desfasura la Valea Garbaului in perioada 18-21 iulie. 

Delahoya, festivalul de muzica electronica devenit traditie la Cluj-Napoca va reveni in aer liber la cererea fanilor, urmand sa se desfasoare in perioada 14-15 iunie in aceeasi locatie.

Evenimentele vor fi organizate in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca si speram sa contribuie semnificativ la dezvoltarea orasului nostru, alaturi de celelalte festivaluri si evenimente pe care le sprijinim din suflet, pentru comunitate

“Astazi am semnat protocoalele de organizare, urmand sa ne implicam activ pentru ca Peninsula sa devina un brand de valoare al Clujului si o manifestare demna de un oras Capitala Europeana de Tineret!
Primaria Cluj-Napoca va sprijini desfasurarea festivalului asigurand o locatie de 10 hectare la Valea Garbaului, apa, curent, iluminat public, drumuri corespunzatoare, transport in comun, mediatizare, astfel incat peninsularii sa se bucure de acest eveniment alaturi de comunitatea clujeana”,
a declarat primarul Emil Boc.

Recomandari

Alte Articole