Fondatorul Untold Bogdan Buta se retrage din conducerea festivalurilor

Decizia a fost transmisă de către avocații acestuia după ce a izbucnit un scandal mediatic prin care este acuzat de faptul că în urmă cu aproape 3 ani ar fi întreținut relații sexuale cu 2 minori.

”Bogdan Buta respinge cu fermitate acuzaţiile aduse în media cu privire la pretinse fapte ce ar fi avut loc în urmă cu trei ani. Pe baza informaţiilor pe care le deţinem, am decis să acţionăm în justiţie toate persoanele care, prin afirmaţii defăimătoare, afectează imaginea, dreptul la demnitate şi viaţa privată ale lui Bogdan Buta.

Răspunsul nostru este ferm şi procedurile judiciare iniţiate atât în plan civil, cât şi penal împotriva celor responsabili vor demonta fiecare acuzaţie şi vor demonstra planul constant de a distruge reputaţia lui Bogdan Buta.

Din respect pentru oamenii din echipa sa, dar şi pentru a se putea dedica exclusiv în a-şi demonstra nevinovăţia, Bogdan Buta a decis să se retragă din calităţile executive pe care le deţine şi să le predea către ceilalţi co-fondatori şi echipei executive. De asemenea, toate operaţiunile de zi cu zi vor fi preluate şi încredinţate echipei de management a grupului până în momentul în care cazul va fi soluţionat de forurile competente şi se va face dreptate.

Avem încredere că justiţia îi va trage la răspundere pe cei responsabili de acest atac mediatic. Suntem convinşi că în urma procedurilor, toate „acuzaţiile” se vor dovedi a fi neadevărate, iar în final cei responsabili vor răspunde pentru aceste grave acuzaţii false.” Este poziția transmisă de către avocații Luiza Budușan și Ștefan Alexandru.

Scandalul mediatic a apărut cu două săptămâni înainte de Untold Dubai, iar până acum au fost audiați 3 tineri. Unul dintre ei a depus plângere pentru amenințare.

Recomandari

Alte Articole