Incendiu de proporții la o hală din Cluj. A fost emis un mesaj RO-Alert

Joi dimineață a izbucnit un incendiu de proporții la o hală aflată pe Calea Baciului. Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale și două autoscări. Fumul a fost atât de mare încât s-a văzut din tot orașul și a fost emis un mesaj RO-Alert pentru locuitorii din zonă.

”Pompierii din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda intervin în aceste momente cu 6 autospeciale și 2 autoscări pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală situată pe calea Baicului din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30. Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD.” a transmis Andrei Biriș – purtător de cuvânt ISU Cluj

Sursa foto: ISU Cluj

Pompierii Clujeni au cerut sprijin  de la ISU Bihor și Sălaj, însă între timp autospecialele au fost întoarse din drum deoarece nu a mai fost nevoie de intervenția lor.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30.

Sursa foto: ISU Cluj
Sursa foto: ISU Cluj

Depozitul aparține companiei Kazinst Grup S.R.L, înființată în anul 2010, la Vaslui, o companie cu capital integral românesc.

Obiectul principal de activitate îl reprezintă comercializarea de echipamente și accesorii de instalații. În prezent, compania are un portofoliu de aproximativ 10.000 de articole, într-o gamă completă de instalații: termice, hidro, climă; panouri solare; obiecte sanitare; produse de la peste 64 de furnizori recunoscuți pe plan internațional.

Kazan oferă instalații și soluții complete: service, mentenanță și autorizare în funcționare pentru echipamentele vândute.

Recomandari

Alte Articole