Tu,
femeia mileniului -III- te-ai întrebat:
Cine eşti, care este cu adevãrat rostul tãu aici pe Pãmânt?
Ţi-ai pus întrebarea:
De ce sunt aici printre noi atât de mulţţ copii abandonaţi, aşa de mulţi copii bolnavi de SIDA şi cancer?
De ce sunt pline casele de copii, adãposturile şi închisorile?
De ce-şi abandoneazã cu atâta uşurinţã mamele copiii abia nãscuţi, de ce atâtea violuri, crime, sinucideri?
Rãspunsul este unul singur: Din lipsã de iubire!
Ai zâmbit? Da, ţi se pare amuzant ţi incredibil  ca lipsa iubirii sã producã SIDA, cancer, sã îndemne la viol, abandon, suicid, etc.Dar ce pãrere ai de faptul cã pe primul loc în lume, se aflã bolile cardiovasculare?Cred cã ştii cã în apropierea inimii, se aflã centrul iubirii.

Tu,  nu vreau sã te conving de nimic dar rãspunde-ţi, întrebându-te, ce se întâmplã cu fãtul aflat în pântecele mamei în cele 9 luni de sarcinã, dacã viitoarea mamã intrã în aceastã nouã etapã din viaţa ei printr-un şoc (abuz, viol, necunoaştere).
În locul bucuriei cã ai devenit din creaţie, creator, începe teama. Frica de a spune pãrinţilor, frica de represalii, teama de problemele financiare ale viitorului, consumul de alcool, droguri, tutun, medicamente, tranchilizante, produc blocaje energetice la nivelul sistemului imunitar al viitorului copil.
Plecând de la informaţia cã fãtul aude, vede şi simte prin organele de simţ ale mamei, el este în permanenţã traumatizat de muzica cu mesaj agresiv, de cuvintele vulgare care plutesc în lumea din jurul nostru, de fricile mamei datorate lipsei de informaţie.
 Alimentaţia cu produse conservate, cu un conţinut prea mare de aditivi alimentari, coloranţi şi afânãtori (produse pe care organismul uman nu este pregãtit sã le digere), aportul scãzut de vitamine şi sãruri minerale, atât de necesare în aceastã perioadã, debiliteazã organismul fãtului.
Ştiai cã instinctul alimentar se regãseşte doar la femeia gravidã, care simte clar nevoile organismului? Noi ceilalţi mâncãm dupã obişnuinţe.
Vrei şi alte exemple?
Cu siguranţã NU.
Inteleptii timpurilor ne-au transmis  informatia  gândului creator. Ai auzit de gândirea pozitivã şi de rezultatele ei de excepţie în vindecarea unor afecţiuni.
Cum crezi cã funcţioneazã?
Imagineazã-ţi cã ai în faţã douã baloane colorate. Pe cel roşu e scris iubire, iar pe celãlalt nu scrie nimic. Poate fi orice altceva  inafara iubirii
În prezenþa persoanelor cu care ai de-a face zilnic, sufli în balonul care desemneazã sentimentele pe care le ai. Încet, încet, în timp baloanele cresc în dimensiune şi la un moment dat plesnesc. Tot conţinutul baloanelor se revarsã asupra ta. Dacã ai dat iubire, primeşti iubire. Dacã ai dat urã, rãutate, invidie, asta vei primi – dar mult, mult amplificat.
Te-am speriat?
N-ai nici un motiv de teamã. Tu, doar tu, poţi detemina conţinutul baloanelor. Controlându-ţi gândul.
Vrei o relaţie frumoasã şi caldã cu partenerul tãu?
Iubeşte-l!   Trimite-i gânduri frumoase, constructive. Şi nu încerca sã-l schimbi dupã tiparele tale. Accepta-i inclusiv defectele.
Criticându-l, i le amplifici.
Suspiciunea este cea mai puternicã agresiune. Deci, ai încredere.
 Ai în suflet întrebarea: Este oare el sufletul pereche? De acum înainte toţi ne aflãm în cursa de gãsire a sufletului pereche, a jumãtãţii spirituale, pentru reîntregirea androginului ,astfel ca, redevenind UNUL, sã ne putem întoarce în Lumina din care am plecat.
Spunea nu demult marele nostru actor Mircea Albulescu: “Numai curiozitatea te face om în viaţã” – şi aşa este. Pentru cã aşa am fost creaţi.
Avem în toate structurile noastre, sâmburele curiozitãţii. Gãsim aceastã informaţie în basmele românilor, precum  şi în Cartea Creaţiei.  Poate cã numai curiozitatea i-a împins pe Adam şi pe Eva sã guste din pomul cunoaşterii binelui şi rãului. Iar dacã Dumnezeu a pus în mijlocul grãdinii pomul şi a rostit interdicţia, a fãcut-o oare  sã verifice dacã funcţionãm aşa cum ne-a creat?  Iar prima care a îndrãznit a fost Eva.
 Te invit pe tine, fiicã a Evei sã îndrãzneşti sã te cunoşti, sã te bucuri de capacitãţile tale şi mai ales   sã-ţi urmezi menirea.
Ridicã privirea şi hotãrãşte sã aduci pe lume copii sãnãtoşi, frumoşi dar mai ales adevãraţi.
Cum este omul adevãrat?
Este omul care se naşte deplin conştient de sine, de capacitãţile lui şi mai ales de misiunea cu care a venit pe Pãmânt. Ştie cã face parte dintr-un întreg
Nu-i aşa cã ai citit Alchimistul?
Acolo Paolo Coelho, vorbeşte despre “misiunea personalã” pe care mulţi dintre noi o înþelegem abia cãtre sfârşitul vieţþii. Nu crezi cã ar fi grozav  si mai bine sã ştim din primii ani de viaţã, ce drum sã alegem?
Îţi aminteşti de basmul “Tinereţe fãrã bãtrâneţe şi viaţã fãrã de moarte”? Fãt-frumos a auzit promisiunea împãratului şi când a împlinit zece ani, i-a cerut sã-şi respecte cuvântul. Cercetarile stiintifice confirma  clar şi evident cã fãtul din pântecele mamei, aude tot ce se întâmplã în jur.
Imagineazã-ţi:
Ce fel de copil va fi acela ai cãrui pãrinţi trãiesc în armonie şi iubire cu pãrinţii lor , rudele, prietenii, vecinii?
Dacã în cele 9 luni va asculta cea mai frumoasã şi mai suavã muzicã, va mirosi parfumul florilor şi va urmãri fuga norilor pe cer si se va bucura de atingerea caldã a botişorului de miel sau a unui cal, de joaca unui cãţel sau de torsul unei pisici.?
Prin intermediul mamei, bineînţeles.
Va primi toate informaþiile legate de adevãrata istorie a neamului, de tradiţii şi obiceiuri ale pãmântului. Acest OM nu va minţi şi nici nu v-a putea fi minţit. Nu va fi înşelat şi nici manipulat niciodată .

Daca esti interesata de acest aspect , urmareste in continuare  informatiile din emisiunile noastre viitoare .
Te astept  cu mare drag  si  raspund intrebariilor tale!

Stela Potra-Pod

[scrollGallery id=32]

Recomandari

Alte Articole