O cursă între Cluj-Napoca și Florești va costa cu 12,5% mai puțin

Începând cu data de 1 august a.c., tariful biletelor pentru rutele Cluj-Napoca – Florești Sat, Cluj-Napoca – Florești –Cetatea Fetei și Cluj-Napoca – Luna de Sus va scădea cu 12,5%.
Negocierile s-au purtat în ultimele zile între președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, primarul comunei Florești, Horea Șulea, și reprezentanții firmei de transport Fany.

Horea Uioreanu, unul dintre negociatorii pentru reducerea costului biletelor pe ruta Cluj-Florești se arată bucuros că a reușit să contribuie la rezolvarea unei probleme cu care s-au confruntat în ultimii ani cei 22.000 de locuitori ai comunei Florești, cea mai numeroasă comunitate rurală din țară.
„ Tarifele mari practicate pe această rută reprezintă o problemă care a trenat ani de zile şi pentru care nu s-a găsit până în acest moment nicio rezolvare. Sunt bucuros că am reuşit în acest fel să contribuim la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale locuitorilor acestei comune, fie că vorbim de localnici, fie de cei care şi-au achiziţionat în ultimii ani o locuinţă iar acum fac naveta în municipiul reşedinţă de judeţ. Ceea ce însă cu adevărat trebuie subliniat e faptul că, prin intermediul acestei reduceri, am reuşit revenirea la preţul practicat pe această rută acum 5 ani, în pofida faptului că în acest interval de timp preţul carburantului a crescut cu aproxiamtiv 50%”, a ținut să precizeze Horea Uioreanu.

Tarifele practicate de firma Fany pe ruta Cluj-Napoca – Floreşti au făcut în ultimii ani obiectul a numeroase audienţe şi petiţii adresate conducerii Consiliului Judeţean Cluj.

 

sursa foto: facebook

Recomandari

Alte Articole