O tânără de 19 ani s-a aruncat de la balcon după o ceartă la telefon. Nu a supraviețuit

O tânără din Cluj-Napoca și-a luat viața noaptea trecută sărind de la balcon. Vecinii spun că în ultimele zile a fost auzită certându-se la telefon. Fata de 19 ani era din Iași, dar locuia la Cluj-Napoca în chirie.

Femeia a căzut de la etajul 5 al unui imobil situat pe strada Henri Barbusse, lovind-use de o mașină parcată din care a ricoșat pe jos. Din păcate in urma impactului fata nu a supraviețuit, iar medicii veniți la fața locului au încercat să o resusciteze timp de 54 de minute, însă nu au reușit.

”Apelul de urgență a venit în jurul orei 00.30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă. Echipajele operative au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, căzută pe partea carosabilă și care nu mai prezenta semnale vitale. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă, chiar după ce au fost susținute aproximativ o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale persoanei respective.” a transmis Andrei Biriș – purtător de cuvând ISU Cluj

”La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 00.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut pe un autoturism de la etajul unui imobil, situat pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca.
În zona indicată s-a deplasat o echipă operativă de polițiști pentru cercetarea la fața locului, constând că aspectele sesizate se confirmă.
Echipajul medical a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, victima a decedat.
În cursul cercetărilor derulate, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre o tânără, de 19 ani, din Cluj-Napoca.
În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate.”  a precizat Iulian Timșa, purtător de cuvânt IPJ Cluj

Tânăra a căzut de la balconul blocului, însă surprinzător ușa acestuia era închisă. Anchetatorii au intrat în casă abia a doua zi deoarece ușa de la intrare era închisă. Pentru a intra în apartament a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare care au venit să deschidă ușa.

Încă nu se cunosc cauzele care ar fi dus la acest gest. Vecinii spun că tânăra s-ar fi certat la telefon, iar în momentul în care s-a sinucis purta doar un halat de baie, iar telefonul a fost găsit pe pat.

Recomandari

Alte Articole