Peste 3000 de pachete de Crăciun oferite de Primăria Dej

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar odată cu ele copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun. Și în acest an, Primăria Municipiului Dej, continua tradiția, și oferă celor mai mici cetățeni ai municipiului Dej, cadouri. Peste 1500 de pachete cu daruri de Crăciun, cu multe dulciuri, vor ajunge la copii din creșă, grădinițe şi grupele pregătitoare de pe raza orașului.

Nici persoanele vârstnice, cu venituri reduse, nu vor fi uitate de administrația dejeană. Pentru acestea, Primăria Dej, împreună cu Fundația Dalfsen din Olanda, a pregătit aproximativ 2000 de pachete cu alimente.

 „Nimic nu poate fi mai frumos in preajma sărbătorilor de Crăciun decât sa dăruiești, sa dăruim. In primul rând copiilor, pentru ca ei sunt cei care se bucura si stim ca asteapta surprize din partea lui Mos Crăciun. Nici pe cei nevoiasi nu i-am uitat, si speram ca vom reusi sa le oferim un mic ajutor pentru masa de Crăciun.  Este un gest firesc de sărbători când trebuie sa fim apropiați si darnici unii cu ceilalți”, este de parere primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Recomandari

Alte Articole