Peste 4.800 de saci de deșeuri au fost strânși în județul Cluj Reviewed by CD on . Cu ocazia Zilei de Curățenie Națională în România, la nivelul județului Cluj, Let’s Do It, Romania!, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, a reușit să mobi Cu ocazia Zilei de Curățenie Națională în România, la nivelul județului Cluj, Let’s Do It, Romania!, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, a reușit să mobi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 4.800 de saci de deșeuri au fost strânși în județul Cluj

Peste 4.800 de saci de deșeuri au fost strânși în județul Cluj

Peste 4.800 de saci de deșeuri au fost strânși în județul Cluj

Cu ocazia Zilei de Curățenie Națională în România, la nivelul județului Cluj, Let’s Do It, Romania!, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, a reușit să mobilizeze circa 570 de voluntari, fiind adunați un total de 4.800 de saci de deșeuri.
În cele două locații principale de curățenie, Măguri Răcătău, respectiv lacul Tarnița – zona aparținând comunei Gilău, au participat 370 de voluntari, repartizați astfel: la Măguri Răcătău au luat parte circa 220 de voluntari care au colectat nouă tone de deșeuri iar la Tarnița au participat în jur de 150 de voluntari, fiind strânși 1.200 de saci. În celelalte locații din județ au fost adunați 1.100 de saci, un volum important fiind colectat în comuna Chinteni.
În județul Cluj, organizarea evenimentului s-a realizat cu sprijinul: Bosch, Delonghi, Pontoon, Apele Romane, Direcția Silvică, Serviciul Județean Salvamont – Salvaspeo Cluj, Hidroelectrica, ACCH, JCI Cluj, Garda de Mediu Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus