Plaformă online de joburi, lansată de UBB

Universitatea ”Babeș-Bolyai” recrutează studenți online. Proaspăt lansata platformă online ”UBBstudJobs” oferă o gamă variată de locuri de muncă, stagii de practică și internshipuri pentru studenții și absolvenții universității.

Portalul  de joburi este construit cu scopul creșterii gradului de inserție a absolvenților UBB pe piața muncii. Orice student sau absolvent își poate căuta loc de muncă adaptat educației și nivelului de carieră a acestuia.
”Credem că această inițiativă, care la nivelul Clujului este o prioritate și este unică va găsi ecoul și în alte centre universitare și va răpunde și unei cereri a studenților, pentru că noi am fost solicitați de către studenți să-I ajutăm în găsirea unui loc de muncă, spune Ioan Aurel Pop, rectorul Universității ”Babeș-Bolyai”.
Programul se dorește a fi și o alternativă la programul ”Work and travel”, pentru că mulți studenți au fost dezamăgiți de visul American.
Platforma de recrutare online UBBstudJobs a fost realizată cu sprijinul Centrului de Carieră al Universităţii Babeş-Bolyai.

 

Recomandari

Alte Articole