”Poți fi și tu campion”

Asociația ”Poți fi și tu campion” Cluj-Napoca organizează, vineri, 7 iunie, de la ora 17, în Parcul Iulius Mall Campionatul Național de Street Workout, la care vor participa 12 sportivi.
Organizatorul competiției, Adrian Petre, Asociația ”Poți fi și tu campion”: ”Street Workout este gimnastică la bară, gimnastica străzii, o combinație de procedee tehnice de forță, dinamică, statică. La Campionatul Național de StreetWorkout de la Cluj-Napoca sunt calificați 13 sportivi din România care au transmis anterior un material video celor trei arbitri – doi din Republica Moldova și unul din România. În cadrul campionatului vor fi două runde de prezentări ale sportivilor, cu o durată de un minut și jumătate, în urma cărora arbitri vor nota evoluția acestora și elementele tehnice. Campionul național va reprezenta România la Campionatul Mondial de StreetWorkout care va avea loc în luna august la Moscova”.
Campionatul Național de StreetWorkout va include și un concurs de tracțiuni pentru persoanele din public, dar și o demonstrație a Subunității de Intervenție Antiteroristă și Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Cluj.

Recomandari

Alte Articole