Record de viteză pe Autostrada Transilvania – 240 km/h!

Un tânăr de 33 ani, din Bucureşti, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe Autostrada Transilvania, cu viteza de 240 km/h. Poliţia Română atrage atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezentând unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Astăzi, în jurul orei 11.20, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie A3 Transilvania au depistat un tânăr de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Tânărul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 15+500, pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 240 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Recomandari

Alte Articole