Reținuți de polițiștii clujeni pentru conducere sub influența alcoolului

Clujean reținut de polițiști, după ce a furat băutură dintr-un supermarket

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la aceeași dată, polițiștii au depistat un conducător auto de 49 de ani, din municipiul Iași, care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, deși se afla sub influența alcoolului .

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 62 de ani, din municipiului Cluj-Napoca, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, polițiștii l-au depistat pe acesta în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Aleea Negoiu, din Cluj-Napoca, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Recomandari

Alte Articole