Salvamont Cluj, alături de persoanele cu dizabilități

Nu mai puțin de 15 angajati, voluntari și aspiranți din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj și din Formația Salvamont Vlădeasa, vor fi implicați în perioada 29 ianuarie – 3 februarie 2023, în desfășurarea unui proiect de suflet, pentru persoanele cu nevoi speciale – “Tabăra de schi adaptat Buscat”.
Astfel, în cadrul taberei de la Buscat, persoanele cu diverse forme de dizabilități vor fi învățate și îndrumate să schieze pe pârtie cu ajutorul instructorilor specializați și al voluntarilor, utilizând sisteme de alunecare pe zăpadă care să se plieze nevoilor lor.
Peste 1.000 de persoane cu nevoi speciale vor fi puse pe pârtie în această iarnă, în cadrul proiectului celor opt tabere de schi adaptat, organizat de Asociația Caiac Smile. Una dintre cele opt tabere se desfășoară în județul Cluj, pe domeniul schiabil Buscat, în perioada 29 ianuarie – 3 februarie 2023, în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, serviciu aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.

Recomandari

Alte Articole