Sătmărenii au ”marea” la ei acasă – Ștrandul Nord Vest Termal Park

Sătmărenii nu duc dorul Mării Negre, sau a binecunoscutelor complexe de agrement din Ungaria, deoarece au la dispoziție un loc ideal pentru recreere. Ștrandul Nord Vest Termal Park este în acest moment un reper pentru orașul de pe Someș, fiind amenajat la standarde europene, pentru a satisface cerințele celor mai pretențioși clienți.

Situat pe strada Ștrandului nr. 7-14, ștrandul Nord Vest Termal Park are 6 bazine și un râu curgător de 274 metri, pe care oamenii se pot da cu colacele.
Cei care iubesc înotul au la dispoziție 2 bazine, unul cu o adâncime maximă de 1,6 metri și o piscină semiolimpică, cu o adâncime de 1,8 metri dotată cu tobogane şi jocuri.

Cei care preferă apa termală, se pot bălăci într-un bazin cu adâncimea maximă de 1,3 metri. Apa termală din Satu Mare are proprietăți curative deosebite, calitate apei fiind testată în laboratoare de prestigiu din Budapesta.

Nici familiile cu copii nu sunt neglijate, ștrandul având 2 bazine special amenajate pentru copii, cu adancimi de 30 cm respectiv 60 cm.
În plus, mai există un bazin de agrement cu o adâncime maximă de 1,4 metri.

În interiorul ștrandului Nord Vest Termal Park funcționează mai multe localuri cu terase imbietoare, un centru de tratament. Totul este amenajat într-un cadru natural extrem de primitor, aleile înconjurate de copaci și gazonul impecabil, contribuind la creerea unei atmosfere foarte plăcute.
Proprietarii au investit până acum 7 milioane de euro, dar nu au de gând să se oprească aici. Pe partea dinspre dig a ștrandului vor fi amenajate spaţii comerciale, mai multe terase, o gogoşerie, gelaterie şi multe altele.

Recomandari

Alte Articole