Școală de vară dedicată inovației și noilor tehnologii, la Cluj-Napoca Reviewed by CD on . Zilele acestea, Municipiul Cluj-Napoca este gazda școlii de vară "Transylvanian Machine Learning Summer School (TMLSS) 2018", care reunește specialiști internaț Zilele acestea, Municipiul Cluj-Napoca este gazda școlii de vară "Transylvanian Machine Learning Summer School (TMLSS) 2018", care reunește specialiști internaț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Școală de vară dedicată inovației și noilor tehnologii, la Cluj-Napoca

Școală de vară dedicată inovației și noilor tehnologii, la Cluj-Napoca

Școală de vară dedicată inovației și noilor tehnologii, la Cluj-Napoca

Zilele acestea, Municipiul Cluj-Napoca este gazda școlii de vară “Transylvanian Machine Learning Summer School (TMLSS) 2018”, care reunește specialiști internaționali în domeniul inteligenței artificiale și ariilor conexe și este dedicată absolvenților de studii superioare din Cluj și din afara sa.

Din peste 800 de aplicanți, au fost selectați 100 de participanți de la universități, laboratoare și stații de cercetare de top din SUA, Canada și UE. Pentru o săptămână, cursanții veniți la Cluj-Napoca vor schimba idei și perspective în sesiuni intense de învățare.

Școala de vară este organizată în parteneriat cu Universitatea “Babeș-Bolyai” și Institutul Român de Știință și Tehnologie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus