Sejururi turistice la Salina Turda: sanatate, relaxare si turism, la preturi acceptabile!

Societatea Turda Salina Durgau SA a demarat proiectul ofertelor de sejururi pentru turisti, ca parte a strategiei administratiei societatii, prin care se doreste ca potentialii turisti să aiba posibilitatea sa ramana mai multe zile în zona Turzii, atat pentru a beneficia de proprietatile curative ale aerului salin, cat si pentru a vizita diverse obiective din zona.

Proiectul a fost anunţat de noul director al Salinei, Vasile Nemeş, încă de la instalarea în funcţie, care spunea că simpla vizitare a Salinei nu poate transforma Turda într-un oraş turistic, pentru aceasta fiind nevoie ca turiştii să staţioneze câteva zile în localitate.

Sejururile conţin: cazare şi mic dejun la pensiune de 4* (Pelicanul), intrări la salină şi la ştrandul Durgău, intrări la bazinul de înot, acces ştrand Pelicanul, internet gratuit wireless în salină şi la hotel, o excursie (Centru istoric – Muzeul de istorie, Biserica Romano-Catolica + prajitura de Turda “Dobos” – Mormantul lui Mihai Viteazu , Cheile Turzii; prezentarea obiectivelor din Centrul istoric Turda va fi facuta de Prof. Univ.Dr. Calin Felezeu).

Pentru pachetul de 7 zile, conducerea societăţii oferă şi posibilitatea unei excursii opţionale în Cetatea Alba Iulia (care include schimbarea gărzilor), precum şi vizitarea unor obiective turistice cum ar fi: Cheile Aiudului, peştera Huda lui Papară, valea Arieşului. Tariful de transport, în acest caz, este de 70 lei/persoană.

„O simplă vizitare a Salinei e prea puţin, pentru a avea pretenţia de oraş turistic. Însă, pachetul turistic conceput de noi, care oferă multe facilităţi, la preţuri destul de mici, care includ beneficiile aerului salin, dar şi accesul la ştranduri, bazin de înot, internet wireless gratuit, vizitarea unor obiective din zonă, cred că poate fi un început în acest sens. Noi am încercat să combinăm proprietăţile curative ale aerului salin, unde accesul zilnic, timp de 7 zile, poate face adevărate minuni în ceea ce priveşte sănătatea, atât ca părevenire a bolilor, cât şi ca tratament, cu acoperirea timpului liber într-un mod util şi plăcut”, a declarat directorul SC Turda Salina Durgău SA, Vasile Nemeş.

Tarife Sejur  SALINA TURDA

SEJUR Nr.Persoane Cazare PRET
3 zile 2 pers 2 nopti 479 lei
3 zile 3 pers 2 nopti 610 lei
4 zile 2 pers 3 nopti 589 lei
4 zile 3 pers 3 nopti 739 lei
7 zile 2 pers 6 nopti 1.059 lei
7 zile 3 pers 6 nopti 1.320 lei

Rezervarea  sejururilor se va face inainte  cu minim 3 zile calendaristice pe mail , fax sau telefonic. Cazarea se va face in Turda,  la complexul hotelier de 4 stele -“Pelicanul”

Achitarea contravalorii sejurului se face dupa confirmarea rezervarii, la sosire, la sediul societatii –Aleea Durgaului nr.7, Turda – in  numerar sau cu card bancar.

Mail: office@salinaturda.eu

0364-260968 –  Fax

Telefoane de contact:

0735-135515 –    Vulturar Florin

0735-195523 –   Salagean Gabriela

Recomandari

Alte Articole