Șoferi reținuți de polițiștii clujeni

La data de 13 iunie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, din municipiului Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
În fapt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Turzii, cel în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie de 1.39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

La data de 12 iunie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au reţinut un bărbat 54 de ani, din comuna Iclod, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
În fapt, în jurul orei 21.50, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un conducător auto care părea sub influenţa alcoolului, se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Cardinal Iuliu Hossu, din municipiu, acesta fiind reţinut de către două persoane până la sosirea poliţiştilor.
Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1.41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole