Specialiştii în cosmetică din Cluj recomandă epilarea cu gel

Ne dorim întotdeauna o piele frumoasă şi netedă, lipsită de pilozitate. Pe piaţa produselor cosmetice a apărut acum un gel bazat pe enzime care face posibilă eliminarea treptată a semnelor nedorite lăsate pe piele de epilarea clasică cu ceară.

„Acest gel nu înlocuieşte epilarea cu ceară, dar o ajută foarte mult, îndepărtând în timp rădăcina firului de păr care e vizibilă la suprafaţa pielii”, precizează cosmeticiana Adriana Gafencu.

Sunt necesari trei paşi simpli pentru ca gelul să îşi facă efectul dorit.

„Primul pas îl constituie epilarea cu ceară, pentru ca firul de păr să fie smuls din rădăcină.Gelul inhibitor este aplicat imediat după epilare şi se face un masaj uşor pentru ca acesta să pătrundă în piele. Apoi gelul activator se aplică în acelaşi mod pentru ca efectul să fie optim”, mai spune Adriana Gafencu.

Gelul este potrivit pentru orice tip de piele, atât la bărbaţi cât şi la femei şi este bine tolerat pentru că a fost testat intens la alergii.

Tratamentul cu gel necesită între 16 şi 24 de luni, dar la sfârşitul acestei perioade de timp, pielea va fi netedă, fără ca rădăcina firului de păr să mai fie vizibilă sau să se simtă la atingere.

Preţurile pentru tratament sunt mai mici decât cele practicate la procedeul de epilare definitivă şi în plus nu este afectată eficienţa gelului de expunerea pielii la soare.

Acest tip de tratament poate fi făcut cu succes la Salonul Doamnelor din cartierul Gheorgheni, strada Alverna 39-41, cu programare la specialistul Adriana Gafencu, telefon 0747.892.070

Recomandari

Alte Articole