Sportul: o necesitate, nu un lux

Sportul într-o sală de fitness e soluţia ideală pentru a fi în formă şi pentru a avea un corp de invidiat când mergem la piscină sau la mare. Nu e nevoie să devenim sportivi de perfomanţă, deşi nu se ştie niciodată ce poate ieşi dintr-o decizie luată într-o clipă, când pur şi simplu ne spunem: “Gata, de azi vreau să mă simt mai bine, să arăt mai bine, să am energie şi poftă de viaţă!”

Uneori ne numărăm printre cei care vor să schimbe  ceva în viaţa lor începând de azi, nu de mâine, nu de luni, nu după Anul Nou! Şi în aceste rare momente de curaj intrăm într-o sală de fitness.

“Cei  care vin în această perioadă împreună cu un prieten, care n-a avut abonament la noi niciodată sau care n-a mai venit pe la sală în ultimele 3 luni, beneficiază de o reducere de 10%. Bineînţeles că şi prietenul adus beneficiază de aceeaşi reducere”, a precizat Octavian Tămaş, brand manager la Energy Fitness, unul din cele mai cunoscute cluburi de fitness din Cluj-Napoca şi cel care a deschis piaţa de întreţinere corporală din oraş.

Clubul are aparatură de ultimă oră pentru fitness, are solar, saună, bar cu băuturi răcoritoare şi energizante, precum şi un shop cu echipamente sportive.

“Vrem ca orice persoană dornică să-şi întreţină sănătatea să poată face acest lucru într-un mediu adecvat, practic vrem ca oamenii să trăiască mai sănătos prin mişcare şi printr-o  alimentaţie echilibrată”, a mai adăugat brand managerul Energy Fitness, Octavian Tămaş.

Sălile din cartierul Mănăştur şi din cartierul Gheorgheni au instructori de fitness care pot concepe pentru fiecare persoană o schemă de antrenament potrivită situaţiei particulare pe care aceasta le-o prezintă imediat după ce şi-a făcut abonamentul. Un abonament lunar costă 80 de lei şi include sauna.

Clubul Energy Fitness are două locaţii: în Mănăştur pe Calea Floreşti nr.81 şi în Gheorgheni pe Pascaly nr. 7. Informaţii despre tipurile de abonamente posibile  găsiţi pe internet la adresa www.energyfitness.ro sau la telefoanele 0264.424.157 şi  0264.414.209. Un like pe Facebook la adresa www.facebook.com/energyfitness.ro vă aduce 10% reducere la abonament.

Recomandari

Alte Articole