”Taine și descoperiri sfinte”

Centrul expozițional Expo Transilvania a găzduit duminică, 17 iunie a.c., prezentarea cărții ”Taine și descoperiri sfinte” .

Autoarea, Maria Șandor, primește diferite mesaje de la ființe de lumină, de la divinitate pe care le-a adunat de-a lungul anilor în mai multe cărți. De această dată, autoarea și-a lansat al cinsprezecelea volum, ”Taine și descoperiri sfinte”.

În debutul prezentării s-a subliniat faptul că Maria Șandor se consideră un om simplu, fără studii superioare. Autoarea a spus că atunci când primea mesajele și trebuia să scrie simțea că nu-i aparține textul, nici vocabularul. ”Primul mesaj, când l-am primit, a fost de la Tatăl Ceresc, am crezut că mă topesc”, a adăugat Maria Șandor.

”Sufletele noastre trebuie îndreptate spre cer, pentru a putea capta mai multă energie” – au fost cuvintele pe care Maria Șandor le-a adresat publicului.

Evenimentul nu s-a încheiat fără un mesaj din partea autoarei Maria Șandor, în care mulțumește cititorilor pentru curajul pe care i l-au dat, pentru a putea merge mai departe.

În capitolul ”Călătorie astrală” a cărții ”Taine și descoperiri sfinte”, Maria Șandor scrie: ”Am fost trezită din somn de către o personalitate cerească, am fost luată de mână și ridicată, ca să cutrerier și să privesc pământul de sus.”

Alte volume scrise de Maria Șandor:

”Treziți-vă pământenilor”, volumul XI, anul 2009

”Comori cerești pentru voi pământenii”, volumul XII, anul 2010

”Cursuri cerești pentru pământeni”, volumul XIII, anul 2011

”Viața este un dar de la Dumnezeu”, volumul XIV, anul 2012

”Taine și descoperiri sfinte”, volumul XV, anul 2012

 

Recomandari

Alte Articole