Un bărbat a intrat în casa unei femei pentru a o viola

Incidentul a avut ieri dimineață în localitatea Frata din județul Cluj. Femeia de 37 de ani se afla în casă în momentul în care un bărbat în vârstă de 57 de ani a intrat în locuința acesteia fără voia ei.

Bărbatul a încercat să întrețină relații sexuale cu ea, însă victima s-a opus vehement și a reușit să îl scoată afară din casă pe agresor.

Imediat au fost alerate autoritățile care l-au prins pe bărbat și a fost reținut pentru 24 de ore fiind cercetat pentru tentativă de viol, amenințare, violare de domiciliu și influențarea declarațiilor.

”În data de 7 februarie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol.

Din activitățile investigativ-operative derulate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 56 de ani, ar fi pătruns fără drept în locuința femeii din comuna Frata, cu scopul de a întreține relații sexuale cu aceasta, contrar voinței ei.

În scurt timp, femeia a reușit să-l scoată afară din locuință pe bărbat și a solicitat de îndată sprijinul organelor de poliție, motiv pentru care a fost amenințată de acesta.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările au fost demarate pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol, amenințare, violare de domiciliu și influențarea declarațiilor.”  au transmis reprezentanții IPJ Cluj

Recomandari

Alte Articole