Un bărbat a spart un geam la un local din Cluj și a încercat să fugă din țară

cătușe

Un bărbat de 32 de ani a încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă având asupra sa un obiect contondent, astfel că agenții de pază nu i-au permis accesul în interior.

Fiind nervos că nu este lăsat să intre în local, bărbatul a spart un geam și apoi a fugit. A fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să părăsească țara.

Acum se află în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca –Secția 6 Poliție au dispus reținerea unui bărbat, de 32 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Întrucât acesta s-a sustras cercetărilor, pe numele său a fost emis un mandat de aducere în baza căruia a fost depistat la data de 8 februarie a.c., de polițiștii de frontieră, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României prin Vama Petea, județul Satu-Mare.

Bărbatul este bănuit că în cursul nopții de 28/29 ianuarie a.c., ar fi încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, având asupra sa un obiect contondent, manifestând un comportament agresiv, motiv pentru care a fost împiedicat de agenții de pază să pătrundă în local.

Fiind nemulțumit de faptul că nu i-a fost permisă intrarea în local, ar fi devenit recalcitrant și ar fi distrus geamul respectivei societăți, ulterior părăsind locația respectivă.

Cercetările au fost demarate la data de 29 ianuarie a.c., când reprezentantul societății a sesizat incidentul la sediul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, la data de 8 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Activitățile au fost sprijinite de polițiștii din cadrul Poliției de Frontieră și de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.” au transmis reprezentanții IPJ Cluj

Recomandari

Alte Articole