VIDEO. Un pieton a fost lovit mortal de o mașină după ce a traversat neregulamentar

Un pieton a afost accidentat mortal în această dimineață în Cluj-Napoca. Totul s-a întâmplat pe strada primăverii în zona stației pentru tramvai, astfel că circulația tramvaielor a fost blocată.

Bărbatul de 75 de ani a traversat neregulamentar strada și a fost lovit din plin de un autoturism înmatriculat în Alba și condus de un șofer de 38 de ani. Echipajul de prim ajutor venit la fața locului a încercat să resusciteze victima, însă fără rezultat. Aceștia au declarat decesul.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

”La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 6.40, a fost înregistrat un accident de circulație pe strada Primăverii din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 38 de ani, care conducea autoturismul înspre centrul orașului, ajuns în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun, ar fi accidentat un pieton, de 75 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către echipajul medical care a efectuat manevre de resuscitare, acesta a decedat.

Testarea cu aparatului etilotest a conducătorului auto a indicat rezultat negativ.

În urma evenimentului circulația autovehiculelor și a tramvaielor a fost întreruptă pentru intervenția echipajelor.” au transmis reprezentații IPJ Cluj

Recomandari

Alte Articole