Vacanţă la mare pentru fetele de nota 10

Primarul Emil Boc le-a oferit o vacanţă la mare fetelor de nota 10 la Bacalaureatul din acest an şcolar.  Cele patru  eleve de nota 10 sunt: Ana Maria Mihăilă, Gabriela Todean, Daniela Muncaci şi Alexandra Marian.

Trei dintre fete sunt colege la Colegiul Gheorghe Şincai, iar cea de-a patra este de la Liceul Nicolae Bălcescu. Fetele vor merge la mare pentru o săptămână. Vor fi cazate la Vama Veche, iar costurile vor fi suportate integral de Consiliul Local şi Primăria Cluj-Napoca.

„Le felicit pentru exemplul pe care îl dau comunităţii. Le urez un traseu profesional strălucit în carierele pe care şi le vor alege. Rezultatele lor demonstrează pentru întreaga comunitate faptul ca atunci când vrei, poţi să fii şi un elev bun, cu rezultate excepţionale la şcoală, cât şi un tânăr care se bucură de viaţă şi de vârsta aceasta minunată a adolescenţei. Cele patru tinere clujence sunt exemplul grăitor şi sper ca în anii viitori să avem cât mai mulţi absolvenţi care să le calce pe urme”, a spus primarul Emil Boc.

Recomandari

Alte Articole