Ziua Culturii Armene, în Cluj-Napoca Reviewed by CD on . Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Uniunea Armenilor din România – sucursala Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Uniunea Armenilor din România – sucursala Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Culturii Armene, în Cluj-Napoca

Ziua Culturii Armene, în Cluj-Napoca

Ziua Culturii Armene, în Cluj-Napoca

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Uniunea Armenilor din România – sucursala Cluj, invită publicul interesat să ia parte la ,,Ziua Culturii Armene la Cluj”.
În contextul celebrării a 100 de ani de la înființare, Uniunea Armenilor din România organizează o expoziție a artiștilor de origine armeană, cu decernarea premiului Szongott Kristof doamnei Azaduhi Varduca Horenian, cea care a condus sucursala Cluj pentru mulţi ani, promovând arta şi cultura armeană din Transilvania şi nu numai.
Totodată, dat fiind faptul că în acest an se împlinesc 150 de ani de la nașterea marelui compozitor armean Komitas (Soghomon Soghomonian), va fi invitată la Cluj soprana Armine Khachatryan care este acompaniată la pian de Carmen Asfadurian.
Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 28 septembrie 2019, de la ora 17.00, în incinta Muzeului Etnografic de pe strada Memorandumului nr.21.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus