Ziua Națională a Lecturii va fi sărbătorită și în Cluj-Napoca

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, sărbătorește în data de 15 februarie, prin activități de promovare a lecturii pentru toate vârstele, Ziua Națională a Lecturii.
Filiala „Traian Brad” din cartierul Mănăștur sărbătorește Ziua Națională a Lecturii, prin organizarea atelierului pentru părinți și copii cu vârsta 5+ „Cum să crești un cititor”. În cadrul acestuia, pornind de la povestea „Băiatul căruia nu-i plăcea să citească”, invitata Dana Ryffel, storyteller și scriitor, va discuta cu părinții și copiii prezenți despre importanța lecturii în dezvoltarea noastră și despre identificarea cărților potrivite pentru a crește copii cititori. Vor mai fi organizate ore de poveste pentru preșcolari, activități de promovare a lecturii on-line, un club de lectură pentru adulți în limba maghiară, programul complet putând fi accesat pe pagina www.bjc.ro.
Totodată, în foaierul sediului central poate fi vizionată o 🎞expoziție de recomandări de lectură iar în cadrul Sălii „Ion Brad”, expoziția „Carte cu autograf din colecția Compartimentului Colecții speciale, memorie și cunoaștere locală”.

Recomandari

Alte Articole