Acțiune caritabilă organizată de clubul CFR Cluj la Școala Specială Transilvania Reviewed by CD on . La initiativa suporterilor, cativa dintre jucatorii echipei CFR au facut o vizita la Scoala Speciala Transilvania, unde ca in fiecare an au petrecut timp cu ele La initiativa suporterilor, cativa dintre jucatorii echipei CFR au facut o vizita la Scoala Speciala Transilvania, unde ca in fiecare an au petrecut timp cu ele Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune caritabilă organizată de clubul CFR Cluj la Școala Specială Transilvania

Acțiune caritabilă organizată de clubul CFR Cluj la Școala Specială Transilvania

Acțiune caritabilă organizată de clubul CFR Cluj la Școala Specială Transilvania

La initiativa suporterilor, cativa dintre jucatorii echipei CFR au facut o vizita la Scoala Speciala Transilvania, unde ca in fiecare an au petrecut timp cu elevii scolii si le-au multumit pentru sustinerea si suportul lor de pe tot parcursul anului.
Şcoala Specială „Transilvania” este o şcoală cu program de recuperare pentru copiii cu deficienţe neuro-psiho-motorii severe şi asociate.
Prin profilul său, şcoala este unică în judeţul Cluj şi oferă, pe lângă activităţile didactice şi terapiile de recuperare, activităţi extraşcolare într-o gamă bogată şi diversificată.
Pentru buna desfăşurare a întregii activităţi, şcoala colaborează şi cu alte instituţii de învăţământ special şi de masă, cu autorităţi locale şi, nu în ultimul rând, cu părinţii elevilor noştri.
Misiunea acestei şcoli este integrarea copiilor cu nevoi speciale în comunitate, dezvoltarea activităţilor creative şi expresive ale copiilor, participarea elevilor la acţiuni şi activităţi prin care să simtă că fac parte din comunitate, că nu sunt excluşi şi, astfel, sensibilizarea întregii comunităţi, astfel încât sentimentul că sunt marginalizaţi să nu mai domine viaţa lor.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus