Incendiu într-un apartament din municipiul Cluj-Napoca

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost alertați, în cursul după-amiezii de ieri, despre izbucnirea unui incendiu într-un apartament de pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca.
La fața locului au intervenit patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări, o ambulanță și o motocicletă SMURD. Flăcările au fost lichidate în scurt timp de către echipajele operative, fiind vorba despre o canapea care se afla pe terasă. Totodată a fost afectată izolația exterioară a imobilului, pe o suprafață de aproximativ 6 mp. Apartamentul se afla la etajul 1, echivalentul nivelului 3, dintr-un imobil în care funcționează un complex comercial, un hotel și mai multe apartamente de locuit. Până la sosirea forțelor de intervenție s-au auto-evacuat 20 de persoane.
Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Conform primelor evaluări aceasta suferea de afecțiuni cronice.
Cea mai probabilă cauză de incendiu este o neglijența privind fumatul.

Recomandari

Alte Articole