Aplicație turistică interactivă, pusă la dispoziţia turiştilor de Consiliul Judeţean Cluj Reviewed by CD on . Consiliul Județean Cluj a desemnat câștigătorul licitației privind implementarea unei aplicaţii informatice de ordin turistic, compatibilă cu telefoane de tip s Consiliul Județean Cluj a desemnat câștigătorul licitației privind implementarea unei aplicaţii informatice de ordin turistic, compatibilă cu telefoane de tip s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aplicație turistică interactivă, pusă la dispoziţia turiştilor de Consiliul Judeţean Cluj

Aplicație turistică interactivă, pusă la dispoziţia turiştilor de Consiliul Judeţean Cluj

Aplicație turistică interactivă, pusă la dispoziţia turiştilor de Consiliul Judeţean Cluj

Consiliul Județean Cluj a desemnat câștigătorul licitației privind implementarea unei aplicaţii informatice de ordin turistic, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-urile tip tabletă, respectiv societatea Tourist Informator SRL din Miercurea Ciuc, a cărei ofertă financiară, în valoare de 13.500 lei plus TVA, a avut costul cel mai mic dintre toate ofertele depuse pentru achiziționarea acestui pachet de servicii.
Firma câștigătoare a licitației s-a obligat, prin contractul de servicii încheiat cu forul administrativ județean, să realizeze o aplicație turistică compatibilă cu cele mai noi gadgeturi din piață, în vederea informării, în regim de interactivitate, rapiditate și utilitate, a ofertei turistice a județului Cluj. Această nouă aplicație, folosită în mod gratuit de către toți utilizatorii, va integra diverse informații descriptive cu obiective turistice clujene, fapt care va determina o dezvoltare a ofertei și a calității serviciilor oferite turiștilor de către Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj din cadrul Consiliului Județean Cluj.
Astfel, reprezentanții SC Tourist Informator SRL vor trebui să integreze în aplicația nou creată diverse materiale multimedia, precum imagini, text și hărți cu obiective turistice din județul Cluj, informații generale utile turiștilor – unități de cazare, restaurante, posibilități de agrement, transport, farmacii non-stop, spitale de urgență, evenimente culturale în desfășurare, etc. Aplicaţia va fi funcțională în sistemele de operare IOS, Android și Windows, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-uri tip tabletă, conținutul acesteia urmând a fi disponibil în nu mai puțin de 5 limbi de circulație internațională: română, engleză, franceză, maghiară și germană.
”Este un nou pas înainte în demersurile care vizează promovarea la un nivel superior a potenţialului turistic al judeţului. Îmi doresc ca această aplicație să fie una prietenoasă cu utilizatorii și să contribuie, în completarea actuivităţii centrului nostru de informare turistică, la creșterea gradului de vizibilitate și atractivitate a principalelor obiective turistice din județul Cluj”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus